Dagen idag med bilder

Skrivet den av

Hej bloggen,

Nu har vi lyssnat klart på serien om Tofsmesens år. Sista stunden av första lektionen använde vi till att med hjälp av ”Gertrudpedagogik” öva in vers två i ”Den blomstertid nu kommer”, så nu kommer det att låta fint om åtta dagar!

 

På matten har vi jobbat med addition och lärt oss om att flytta över vid plus. Jag har också påbörjat att LUS:a barnen(Läs Utvecklings Schema) och det ser bra ut. Medan jag gjorde det så läste Marie B vidare ur ”Karla brottare”. Marie B visar samtidigt bilderna på SMARTboarden och det fångar verkligen barnen.

Sista stunden i halvklassen så ägnade vi oss åt koordinater, och det tyckte jag att barnen var duktiga på!

Många barn var ganska trötta idag och så kanske det blir efter en långhelg?

//Fröken C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *