Första bladet, nya engelskaboken & vårsång🎶!

Skrivet den av


Hej bloggen,
Vi började dagen med att rycka första kronbladet från vår sommarlovsblomma! Nu är det bara 26 skoldagar kvar på läsåret – helt galet vad fort tiden går…
Sedan började vi jobba i vår nya engelskabok där det första kapitlet handlade om skolan. Tillsammans med det digitala stödet så övade vi oss på 10 ord genom att lyssna, härma, peka på, ringa in och slutligen genom att säga ordet högt när ”engelskahjulet” stannade på ordet. Därefter fick alla skriva orden i boken och jag måste säga att det var fin handstil i alla böcker som jag fick se – heja 2a!
Fredag och göraklartstund är ju en klassiker och så även denna fredag. Vi jobbade dessutom lite längre (och passade på att läsa vidare i Maros resa) eftersom vi skulle sjunga in våren kl.13:15.
Eldmästare Kattis omskötte elden och avspärrningarna och min kollega Karin Nordhälling Johansson skötte allsången. På ett härligt och traditionsenligt sätt välkomnade vi våren – så nu är det fritt fram för den att dyka upp på riktigt!
Med önskan om en fin Valborg och en skön långhelg!

//Fröken C

En reaktion på “Första bladet, nya engelskaboken & vårsång🎶!

  1. Maria

    Vad fint att ni sjöng in våren – det har gett resultat! Otroligt att dagarna som är kvar inför sommarlovet och avslutet av tvåan är så få! Bra jobbat alla fina barn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *