Fredag

Skrivet den av


Hej bloggen,
Vi började dagen med att knyta ihop arbetet kring stjärnor. En kort filmsnutt och två faktablad sedan flyttade vi oss med fantasins hjälp till en mörk stjärnklar kväll…
Vilka fantasistjärnbilder kunde vi se? Jo, det var många kan jag berätta, mikrofoner, skridskor, diamanter, katter mm. Alla vackra stjärnbilder hänger nu i trapphuset med en kort text som berättar lite om bilden. Stort tack till vår flinka Marie B som redan hunnit hänga upp dessa!
Tankekarta om veckan och den klassiska göraklartlistan, och allra sist omröstningen kring vad vi skulle pyssla med sista stunden. Resultatet blev lilla aktuellt skola, precis som det brukar bli. I dagens avsnitt så handlade det bl.a. om yrken så vi avslutade dagen med att fråga barnen vad de ville bli.
Kan väl meddela att vi har blivande YouTubers, proffs av olika slag, bagare, barnmorskor och faktiskt också några blivande lärare :)!
Nu tar vi helg och ses på måndag. På halvklasserna då ska vi ha tjej- och killsnack där vi följer upp vad vi talade om förra gången och några aktuella saker.
Trevlig helg!
//Fröken C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *