Fjärde advent & göraklartstund

Skrivet den av


Hej bloggen,
Dagen började som alla andra decemberdagar med adventskalendrar, julbok och mys. Därefter gjorde vi en tankekarta över den gångna veckan och en lista med arbeten att färdigställa.
Marie B är sjuk och det betyder att jag varit ensam i klassen. Jag förklarade för barnen på morgonen att idag måste vi hjälpas åt och att jag verkligen är ensam och inte hinner vara överallt. Barnen förstod och jag upplever att de försökt hjälpa till – bra! Vi hoppas att Marie kurerar sig till på måndag.
Eftersom det under dagen monterades en ny fasadklocka på lilla skolgården så blev vi strömlösa, så då läste jag ett utdrag ur Sunes jul, och precis som jag sagt många gånger förr – det är superhärligt att läsa för denna klass!
Sista stunden röstade vi om innehållet, men utdelningen av sockerlyktor och keramikhjärtan tog mycket lång tid så vi hann inte med massagen, men på måndag så klämmer vi in den!
På barnens hyllor ligger många (gamla) arbeten och så står sockerlyktan och det fina keramikhjärtat också där. Vi ville nämligen att de skulle komma hem till er hela så därför får ni promenera förbi skolan och hyllan för att ta med det som ligger där.
Nu önskar jag er en skön helg!
//Fröken C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *