Månskensmosaik & Julbord

Skrivet den av


Hej bloggen,
Efter vår morgonrutin med julkalendrar så presenterade jag en bilduppgift som jag kallar ”Månskensmosaik”. Eftersom vi dagligen övar oss på instruktioner så skrev jag ned dessa på tavlan, hade självklart en genomgång och sedan fick barnen sätta igång. Innan de ens fick be om hjälp fick de först själv läsa instruktionerna på tavlan. Marie J avstod sin planering så vi kunde vara två i klassrummet, tack Marie!
Imorgon har vi göraklartstund så då får de som inte hann klart en chans att färdigställa. De alster som blev klara pryder nu trappuppgången – kolla gärna! Imorgon ska barnen få ta hem massa gamla teckningar och målningar, så se till att ryggsäcken följer med till skolan.
Sista stunde då pedagogerna var på möte så hade de vår skolbibliotekarie Malena som vikarie och hon läste visst en liten julsaga?
Måste också avsluta med att tacka vår fantastiska personal i skolköket, än en gång hade de dukat upp ett grymt gott julbord, stort tack för både julmaten och den goda mat som ni dagligen serverar!

Ses imorgon!//Fröken C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *