Skärtorsdag

Skrivet den av

image
Hej bloggen,
Eller kanske ”Hjälp bloggen!”?
Påskkärringen Hulda har låst in Carina i ett skåp och tagit över klassen😱!
Dagen har gått bra och jag, Hulda började med GOTD, och den handlade precis som de flesta gissade om – påskens dagar.
Vi pratade om att man fick tro precis som man vill, men att det är röda dagar i almanackan det beror på det som står i boken Bibeln om Jesus och det som hände honom i påsktider för drygt tvåtusen år sedan. Vi berättade om dagarna och dess namn, fråga gärna barnen så kan de säkert berätta!
Sedan hade vi ”Kängurumatte”, en mattetävling för alla barn i F-2 där de skulle lösa olika sorters problem. Det är inte en tävling i ordets rätta bemärkelse, men uppgifter som många barn löser ute i skolorna. Alla fick jobba enskilt och de fick hjälp och stöd då de behövde. Ganska roliga uppgifter som de jobbade fint med.
Efter lunch så fick de göra klart med påbörjade saker och sista stunden spelade vi ”Äggjakten”, ett roligt spel med dragéeägg i potten.
Sockerstinna gick barnen nu till fritids och själv sitter jag och funderar om jag ska släppa ut Carina ur skåpet? Hmm..
Hoppas alla får en skön påsk och en mysig ledighet!
Vi ses väl på Blåkulla ikväll?
//Påskkärringen Hulda

5 reaktion på “Skärtorsdag

 1. Lena Norberg

  Kul att få följa Levis klass. Kommer att kika in då och då. Hälsningar från Levis´mormor

 2. Gustav

  Glad Påsk! Nu vill jag till Blåkulla. Vi ses där! Jag tycker att du ska släppa ut Carina! Snälla!

 3. fröken C

  Hej Troj,
  Låter som du har det mysigt med farmor.
  Jag kan berätta att Hulda nu släppt ut mig ur skåpet :)!
  Vi ses efter lovet!
  //Carina

 4. Gunilla Pedersen

  Hej påskkärringen Hulda!
  Vilken rolig dag ni har haft i skolan,
  själv har jag och mina småsyskon varit i parken och skogen med farmor.
  Jag tycker att du ska ta ut Carina från skåpet!
  Glad Påsk och kram från Troj!🐣🐥🐔🐓😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *