Fredag…

Skrivet den av

image
Hej bloggen,
Vi fortsatte med ”Göraklartlistan” på första lektionen och idag var det många som fick en medalj längst bak i sin mattebok – härligt!
Veckodagboken skrev de tillsammans med Marie J och efter lunch nosade vi på nya matteboken. Barnen fick bläddra i den och fler kände sig nyfikna på att räkna med lite högre tal, jobba med pengar, volym och klockan mm. Det var lite pratigt så då tog jag till mitt ”vapen” dvs. högläsning :)! Vi läste vidare i ”Drakar i Globen”, och den verkar väldigt bra.
Vi spanade också in bloggen och nu närmar vi oss 6000 visningar totalt, riktigt mäktigt tycker jag.
Sista stunden gick mycket fint och då tittade vi som vanligt på Lilla aktuellt skola och samtidigt svängde jag ihop en KeyNote med aktuella frågor från programmet och precis som vanligt fixade barnen alla rätt:)! På tal om Lilla aktuellt så har de just nu en undersökning om skolmaten och jag skrev ett brev till dem om vår fina skolmat. Jag fick också ett svar och vi får väl se, kanske kommer Sigge och Thomas hit och provsmakar vår skolmat?
Allra sista stunden så hade vi massage och avslutningsvis påminde jag barnen om att luskamma sig eftersom vi återigen haft flera fall av hårlöss. Snälla, hjälp oss att bli kvitt dessa kryp – kamma flera gånger oavsett om det kliar eller inte! Tror att luskylten hängt uppe nästan konstant sedan första skoldagen…
Nu önskar jag er ett skönt sportlov, och glöm inte av Sportiga Sigrids utmaning!
//Fröken Cimage

En reaktion på “Fredag…

  1. Maria (Gustavs mamma)

    Roligt med en sportig sportlovsutmaning! Önskar alla ett mysigt lov – på fritids eller hemma eller var man befinner sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *