Tack och GOD JUL!

Skrivet den av

image
Hej bloggen,
Idag har vi avslutat alla julkalendrar, tömt granen på uppåtpuffskulorna och som grädde på moset bjöds det på…just det gräddtårta! I våras på hundraårskalaset så fanns en del marknadsstånd och intäkterna från dessa blev till tårta och festis idag – ett mysigt och gott sätt att avsluta terminen!
Bitr.rektor Louise Karlsson tittade in och tackade barnen för deras insatser under terminen. Barnen var så artiga och trevliga och tackade tillbaka:)!
Sedan samlades hela lågstadiet i stora idrottssalen där fritids ordnat en fin julavslutning. Allsång under ledning av Sylvia(fritids 1b) varvat med uppträdanden och ett julspel där julens olika figurer förekom – trevligt!
Sista stunden så lyssnade vi på frökens favoritjulsaga, ”Den magiska natten”. De fina bilderna visade jag samtidigt på SMART-boarden och barnen lyssnade fint.
Vi passade också på att göra en liten utvärdering där vi skrev ned bra saker som vi gjort under höstterminen – och det var en hel del:)!
Slutligen lyssnade vi på några julsånger med Carola och ritade i våra julhäften. Dessa häften har barnen tyckt om, och alla fick nu ta hem sitt för att rita vidare hemma.
Alla vi fröknar vill också via bloggen tacka så mycket för den fina julpåsen som vi fick – stort tack!
Nu avslutar jag och så ses vi nästa år, pigga, fräscha och utvilade!
Med önskan om en GOD JUL & ett GOTT NYTT ÅR!

//Fröken C

Ps! Sista bilden föreställer de fyra små figurer som hustomten har ställt fram varje fredag under adventstiden…DS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *